FAMILIETEAMET

Familieliv kan være både fint og utfordrende. Også på samme tid. Vi i Familieteamet tror på at familier i seg selv er den viktigste ressursen mennesker har. Og at familier selv vet noe om hva de trenger når livet er utfordrende. Vi i Familieteamet ønsker å hjelpe familier til å hente frem disse ressursene i vanskelige faser.

Familieteamet er et tilbud for barn og unge i alderen 0-23 år, deres familier, samt gravide. Vi tilbyr hjelp ved mange ulike typer utfordringer i familier og ønsker gjerne å komme inn på et tidlig tidspunkt, allerede ved små bekymringer, for at utfordringene ikke skal få vokse seg større. Vi tilbyr råd og veiledning, vurdering, samt kortvarig behandling. Tema vi ofte jobber med kan være utfordringer i overgangen fra kjærester til foreldre, bekymringer i spebarnsfasen, triste, sinte eller engstelige barn og unge, utfordringer i samspillsmønster, tilknytning i ulike faser av barn-foreldrerelasjonen, å være ungdomsforeldre, grensesetting, konflikter i familien, barn som pårørende og foreldreskap etter samlivsbrudd.

Familieteamet jobber tverrfaglig og består av to psykologer, en psykologspesialist og en klinisk pedagog med spesialisering i spe- og småbarns psykologi. Vi har erfaring fra ulike deler av spesialisthelsetjenesten, familievern og flere hjelpeinstanser i kommunen. Vi har inntaksmøte hver tirsdag, og du kan forvente en tilbakemelding innen to uker fra vi har mottatt henvendelsen.

Tilbudet er gratis for innbyggere i Nittedal kommune. Vi skal være lett og raskt tilgjengelig- og med lav terskel inn. Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Du kan selv henvende deg, ved å fylle ut skjema på denne linken  Henvendelsesskjemaet som du finner her (PDF, 29 kB)

Skjemaet fyller du ut elektronisk eller for hånd, printer ut og sender til Familieteamet enten i en lukket konvolutt eller du leverer det direkte til oss på Hagan Atrium i åpningstiden vår (info om postadresse og åpningstid under "kontaktinformasjon").

Av hensyn til personvern og taushetsplikt ber vi alle om å unngå å lagre utfylt skjema og ikke å sende det elektronisk/per epost.

Vi tar ellers også imot henvendelser via fastlege, helsestasjon, skole, barnehage, spesialisthelsetjeneste og øvrig hjelpeapparat. I mange saker er dette nære samarbeidspartnere.

Sist endret 16.03.2018
Familieteamet aktuelt
Fant du det du lette etter?

Om oss

Hos oss er det lav terskel og høy kompetanse i møte med familiers ulike behov. 

Kontakt


 

Finn oss

Kart
Familieteamet, Likollen 2A, 1481 Hagan

 

Postadresse: Nittedal kommune, Pb 63, 1483 Hagan

Åpningstider: man-fre 09-15 / etter avtale.

 
Login for redigering