Fysisk aktivitet

Timpelan høst 18.png - Klikk for stort bilde

 

Styrketrening

Sted: Døli pleie- og omsorgssenter.Oppmøte: Allrommet. Timen ledes av ansatt i frisklivssentralen mandager.

 

Kart
Døli pleie- og omsorgssenter

Døli pleie- og omsorgssenter

Vargveien 1

Hakadal

Tlf 67 05 70 00

Gå til nettsted

Innhold: Lett oppvarming. Stasjonstrening, med til sammen 12 ulike stasjoner, som kjøres i tre serier. Ulike styrkeøvelser med fokus på kjernemuskulatur, mage/rygg, skuldre, bryst, lår og sete. Tøyning og avspenning ved slutten av økten.

Øvelsene tilpasses den enkelte, etter behov. Ta med vannflaske og håndklede.

 

Kondisjonstrening (ute)

Sted: Skytta bo- og sevicesenter. Timen ledes av ansatt i frisklivssentralen hver onsdag

 

Kart
Skytta bo- og servicesenter

Skytta bo- og servicesenter

Brennaveien 22

Hagan

Tlf 67 06 24 70

Gå til nettsted

Innhold: Varierende program.

 

Avspenningsgruppe/Qigong

Sted: Solli Aktivitetshus. Oppmøte: Underetasjen på Solli Aktivitetshus.

Kart
Solli aktivitetshus

Solliveien 7, 1482 Nittedal

 

Det instrueres i ulike øvelser med inspirasjon fra psykomotoriske prinsipper, basal kroppskunnskap, qigong, mindfulness, mensendieck og generell avspenning. Her handler det om å kjenne etter hva som er passende for deg, å få kontakt med dine egne grenser og behov. På denne måten vil du bli mer kjent med ditt eget reaksjonsmønster. 

Målgruppe: Gruppen er for personer som ønsker bedre balanse mellom kropp, tanker og følelser - og mellom avspenning og energi. Tilbudet er gratis og tilgjengelig for innbyggere i Nittedal som lever med helseutfordringer og ønsker livsstilsendring, og som er i kontakt med helsearbeidere i Nittedal. Ingen påmelding.

Sted/tid: Solli Aktivitetshus, underetasjen, fredager kl 9.30-10.30, oddetallsuker. Dørene åpnes kl 9 for servering av grønn te og sosialt samvær.

Medisinsk Qigong etter Biyunmetoden er basert på Østens filosofi. Øvelsene vil kunne styrke din evne til stressmestring, og gjennom å balansere et overstimulert nervesystem gi økt velvære og overskudd. Bevegelsene er langsomme, bevegeliggjørende, sirkulasjonsfremmende og styrker stabiliseringsmuskulaturen. Ved å kombinere de med bevisst oppmerksomhet og naturlig dyp pust, kan treningen dempe ubehagelige stressreaksjoner, samtidig som energi vil kunne fremmes.

Målgruppe: Innbyggere i Nittedal som lever med helseutfordringer, psykisk eller fysisk, og som ønsker hjelp til bedre å leve med sine belastninger. Du må være i kontakt med helse- eller sosialarbeider i kommunen, eller Nittedal Friskliv og Mestring. Tilbuudet er gratis. Ingen påmelding.

Sted/tid: Solli Aktivitetshus, underetasjen, fredager kl. 9.30 - 10.30, partallsuker.Dørene åpnes kl. 9 for servering av grønn te og sosialt samvær. 

Sist endret 07.09.2018
Fant du det du lette etter?

Finn frem

 
Login for redigering