Kommunale utleiebygg

 Nittedal kommune leier ut idrettsbygg, bad, skolegymsaler og andre kommunale forsamlingslokaler på kveldstid og i helger.

Samlet oversikt over utleiepriser.

Nittedal kommune leier ut hovedsakelig Bjertneshallen og labben til idrettslagene i kommunen. Hallen brukes til idretter som håndball, basketball og taekwondo. Labben brukes i hovedsak til aerobics og styrkerom.

Bjertnes videregående skole og Bjertneshallen med labben ligger ved siden av hverandre på Mo.

Nittedal kommune leier ut Bjertneslabben til idrettslagene i kommunen og til private grupper dersom det er kapasitet. Labben brukes i hovedsak til aerobics og styrkerom.

Nittedal kommune leier ut hovedsakelig Hakadalshallen og labben til idrettslagene i kommunen. Hallen brukes til idretter som håndball, basketball og innebandy. Labben brukes i hovedsak til styrkerom, men har også en klatrevegg.

Hakadal ungdomsskole og idrettsanlegget med labben ligger i samme bygg og er plassert på østsiden av riksvei 4.

Nittedal kommune leier ut Hakadalslabben til idrettslagene i kommunen og til private grupper dersom det er kapasitet. Labben brukes i hovedsak til styrkerom, men har også en klatrevegg.

Li aula leies ut til kulturorganisasjoner og til private arrangementer. Er et lokale som kan brukes til konserter, teater og andre lignende arrangementer. Det er ikke mulig å leie Nittedal samfunnsal til private fester.

Libadet leies ut til idrettsorganisasjoner.

Badet er et 25 meters basseng og holder 28 grader. Vi har stupebrett 1 m. høyde og jet stream (bobler)

Nittedal samfunssal i Nittedal ungdomsskole leies ut til kulturorganisasjoner og til arrangementer åpne for publikum. Det er mulig å leie hele samfunnshuset eller separat leie samfunnssal, peisestue, kafeteria og kjøkken.

Rotnesbadet er et terapibad hvor de med behov for oppvarmet basseng er prioritert. Det leies også ut til foreninger og privatpersoner dersom det er kapasitet.

Rotneshallen leies ut til idrettslagene i kommunen. Hallen brukes til idretter som håndball og innebandy.

Det er mulig for foreninger å leie kantina i Rådstua på Nittedal Rådhus til møter og arrangementer.

Vis alle
Fant du det du lette etter?

Finn frem

 
Login for redigering